jueves, 28 de mayo de 2009

Entrada amb Calaméo

Si vols veure aquesta presentació en gran, només has de clicar en el següent enllaç:
http://es.calameo.com/read/0000532500391c51fa390
És molt divertit!
Musics Animals

activitat en flash

Vols fer una mica de música amb aquesta bateria?clica sobre les diferents parts d'aquesta bateria, és molt divertit.Quan vullgues parar la música, sols clica en el símbol de parar que apareix dalt la bateria.DISFRUTA!

jueves, 21 de mayo de 2009

Banda Australiana.

Açí deixe un vídeo d'una banda d'Australia.
És molt divertit. Clica en el símbol del play per gaudir d'aquest vídeo.

Presentació en Power Point

Açí trobem un power point, una ferramenta molt util per a fer preentacions a classe, en aquest cas, tenim una presentació sobre l'analisi d'una cançó popular del folcklore espanyol, on hi han els passos per a analitzar bé la cançó, i al final unes aplicacions didàctiques per a classe, aquesta activitat seria per al 3er cicle de Primària.

Clica en el símbol del Play, o bé, pots anar passant les diapositives amb les dues fletxes que hi apareixen baix la presentació


miércoles, 20 de mayo de 2009

video amb slide

Açí trobem un vídeo de la Xaranga la "Xove", interpretant "Makumba".Un vídeo per a gaudir de música. Clica en el sínbol del play i escolta!

jueves, 14 de mayo de 2009

Tenda de música


Aquesta es la façana d'una peculiar tenda de guitarres i instruments electronics, simulant un amplificador. la tenda s'anomena "La Guitarra" y es troba en una zona plena de comerços, front l'estació central de Southampton, Anglaterra.

entrada amb Scribd

Un grupet per a divertir als més menuts a Sudamèrica!

Vols saber de que tracta aquesta presentació? Ves clicant sobre les dues fletxes que apareixen dalt la presentació.
HI FI

WEBQUEST



Açò és una webquest de música, on podras veure com compossar una cançò, si vols comprobar-ho clica en la seguent imatge: